PROMOTIEPAKKETTEN

HOOGSTE KWALITEIT MET TOP KOSTENEFFECTIVITEIT

Onze producten worden van aanvraag tot oplevering begeleid en gerealiseerd door eigen professionals. Vanwege onze flexibele processen kunnen wij zo de hoogste kwaliteit leveren met realistische prijzen.

ONTWIKKELD VOOR JOU

De promotiepakketten zijn ontwikkeld om jou te helpen in je huidige situatie. Samen met jou zorgen we ervoor dat je meer bereikt: meer bekendheid, betrouwbaarheid, sales, offerte aanvragen of downloads.

KLEIN BEGINNEN, GROOT EINDIGEN

Ieder bedrijf heeft grote ambities. Door klein te beginnen kunnen we het proces nauwlettend in de gaten houden en op tijd naar de juiste richting sturen. Promotie is een proces, dus geef het tijd om te groeien.

LANGE TERMIJN

Wij geloven in samenwerking op lange termijn. Ontwikkelen, opleveren, verschepen maar ook meedenken, optimaliseren en uitbreiden. Wij worden graag uw promotie partner.

Prijzen

Hier vind je meer informatie over onze 3 promotiepakketten.
Elk pakket is voor een verschillend type gebruiker, ook voor bootstrappende start-ups.

Bootstrapper

€270,- - Lanceer actie!

€149,99

SNEL VAN START
 • Businesscard (250 stuks)
 • Logo
 • Website

Kleine start-up

€540,- - Lanceer actie!

€274,99

GOED BEGIN
 • Businesscard (250 stuks)
 • Logo
 • Website
 • Huisstijl
 • Flyer (1000 stuks)

Lokale held

€785,- - Lanceer actie!

€399.99

VOORBEREID OP ALLES
 • Businesscard (250 stuks)
 • Logo
 • Website
 • Huisstijl
 • Flyers (1000 stuks)
 • Professionele SEO (on-site)

Bedankt voor de moeite die je erin steekt! Alles is vandaag geleverd, dank voor de fijne samenwerking!

S. van der Leeuw, Carolus Magnus Nijmegen

Wij zijn uitermate tevreden met de manier waarop jullie werken. Het resultaat werd precies zoals wij wensten. Onze klanten reageren sinds de nieuwe campagne nog vaker en ook nog eens positiever.

F. Kalaykhan, Best2BuySolution

Door onze goede samenwerking van dit jaar hebben we laten zien dat er mogelijkheden zijn voor een nog sterkere samenwerking in de toekomst.

M. van der Krieken, INKOM Maastricht

Ziet er heel goed uit!

S. Keetels, OWEE Delft

Het ziet er allemaal heel vet uit (siliconen bandjes, haarbandjes en groene pet)!

E. Veenema, KEI week Groningen

Wij zijn erg tevreden met het resultaat, maar ook erg tevreden met de service die wordt geleverd!

H. Tieben, Tomorrow Green Solutions BV

Staat jouw pakket er niet bij? Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wanneer je op “aanvragen” klikt kom je op een pagina waar wij je vragen je contactgegevens in te vullen om je aanvraag te voltooien. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met je opnemen om de aanvraag door te nemen en definitief te maken. En dan begint het echte werk!

Voor de websites heb je keuze uit een groot aantal verschillende soorten websites waar wij het fundament al van hebben gelegd. De website zal worden aangepast aan jouw bedrijf en jouw wensen. Dingen zoals een contactformulier en een maximum van vijf pagina’s zijn hierin inbegrepen. Je dient zelf de inhoud (bijv. tekst en afbeeldingen) aan te leveren, dit kan je ook zelf veranderen als de website opmaak af is.

Dankzij onze ervaring en netwerk kunnen wij maatwerk leveren op professional niveau. Wij zoeken voor u binnen ons bedrijf de juiste person om uw idee mogelijk te maken.

Binnen het huisstijlpakket van AIO promotion vallen logo, briefpapier & visitekaartjes. Eventuele toevoegingen zoals powerpoint thema, menu borden, menukaarten en stempel kunnen altijd gerealiseerd worden.

Als u alleen een logo nodig heeft, dan helpen wij u natuurlijk ook graag verder. Neem direct contact op en we helpen u graag verder.

Een uniek design is een ontwerp dat precies past bij uw bedrijf, uw doelgroep en uitstraalt wat u wilt uitstralen. Als u ook mensen wilt overtuigen uw product te kopen, dan moet dit ook in het design verwerkt worden door bijvoorbeeld call-to-action elementen. Dit wil zeggen dat er elementen in de website worden gestopt die mensen aanzetten tot actie. Het kan al simpelweg benaderd worden door een knop zoals “Offerte aanvragen” groter te maken en goed te laten opvallen binnen het design.
Om zo’n uniek design te realiseren is het dus ook nodig dat u zo goed mogelijk vertelt wat u met uw website wilt bereiken en wat voor soort bedrijf u bent.

Door onze orders te bundelen kunnen wij de productiekosten zo laag mogelijk houden, hierdoor krijgt u meer product voor hetzelfde geld. Hoe meer u combineert hoe meer korting u krijgt.

Bij AIO promotion staat u als klant altijd centraal. Het is daarom ook vanzelfsprekend mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen. Stuur ons direct een bericht en wij zorgen voor een offerte op maat.

Indien u gekozen heeft voor een specifiek pakket dan kunt op het aanvraagformulier aangeven welke specifieke wensen voor u van toepassing zijn.

Ons streven is om u aanvraag direct te verwerken, echter zullen wij altijd binnen 24 uur reageren. Wij kunnen dan exact aangeven hoe lang de levertijd is voor uw specifieke pakket

Pak met uw linker of rechterhand uw telefoon en druk op: +31 6 54 64 30 23 voor offline promotie of toets +31 6 41 86 30 36 voor online promotie. Druk op het groene telefoontje en binnen enkele seconden staan we u graag te woord.

De prijzen zijn exclusief 21% procent btw.

Promotie proces

Productie

Door onze kennis in verschillende branches kunnen wij ervoor zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit.

 • Lage productiekosten.
 • Op maat gemaakt.
 • Uitvoering en controle door professionals.
MEER INFO

Marketing

De wereld is groot, dus schreeuwen we voluit. Jouw doelgroep heeft zijn eigen eigenschappen die wij gaan oppakken!

 • Online marketing.
 • Offline marketing.
 • Public branding.
MEER INFO

Managen en optimaliseren

Een goede campagne wordt bijgehouden zodat de Return-of-Invest duidelijk is en goed bijgestuurd kan worden voor optimalisering van de campagne.

 • Geautomatiseerde processen.
 • Controle door het menselijk oog.
 • Recht door zee reports.
MEER INFO